Wolf Dog Impressum

Impressum

 

 © contact: info@wolf-dog.nl

 

Deze disclaimer dekt helaas geen aansprakelijkheid voor het volgende: Misbruik, ongelukken, bliksem, overstromingen, tornado´s, tsunami´s, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, orkanen of andere goddelijke overmacht, schade veroorzaakt door het onjuiste lezen, onjuiste netspanning, ontbrekende of gewijzigde seriennummers, verwijderen van het prijskaartje, elektromagnetische straling van nucleare uitbarstingen, supersonische knal, auto- en motorfiets ongevallen, zinkende schepen, stenen, gebroken glas, modderstromen, bosbranden, projectielen (waaronder, maar niet beperkt tot: pijlen, kogels, paintball kogels, granaatsplinters, lasers, napalm, torpedo´s, radioactieve emissies, Alpha, Beta en Gamma stralen, messen, stenen, enz.) en natuurlijk wolfshonden die op kabels kauwen.

 

Niets op deze website stelt een garantie, waarborg of licentie. Marxdorfer Wolfshonden Benelux (MWB) wijzen alle aansprakelijkheid voor al deze dingen af, ook de niet-schending van intellectuele eigendomsrechten of andere rechten van derden. MWB garandeert niet dat wij geen rechten schenden. In feite is dit zelfs een zeer waarschijnlijke mogelijkheid.

 

De lezer wordt gewaarschuwd dat het gebruik van informatie, producten of materiaal van deze website geheel op eigen risico gebeurt. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie van/over deze website aan uw specifieke eisen voldoen. Voor vragen over de ondersteunde producten, is het raadzaam een bevoegde juridische adviseur te zoeken zonder MWB hiervoor te verplichten. Met andere woorden: Zoek uw eigen #$^%#$ advocaat voordat je jezelf pijn doet!

 

De door MWB gepubliceerde Nieuwsbrief ziet zichzelf als een service voor vrienden en betrokken partijen en zal voor informatieve doeleinden gebruikt worden. Enkele exemplaren mogen vrij worden verspreid, omdat het onwaarschijnlijk is dat de MWB deze zelf en onafhankelijk heeft gemaakt, want ze hebben helemaal geen creatief vermogen.

 

De logo´s, teksten en foto´s van MWB mogen alleen met een uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming openbaar gebruikt worden. Als u van de inhoud van deze website of een van de bovengenoemde punten zonder de toestemming van MWB gebruik maakt, dan zijn we echt pissed off. Met een advocaat zullen wij deze #$^%#$ juridisch vervolgen.

 

Dus onthoud alstublieft onze eigendomsrechten als volgt: de materialen mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd, gepubliceerd, geüpload, geplaatst of in eenige vorm verzonden worden, zonder dat er een uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MWB aanwezig is. Deze geven wij graag en gratis uit, zolang u niet de naam van MWB en onze auteursrecht door een lamme verpoging probeert te verwijderen en het zo als uw eigen materiaal uit te geven. Of u bent van de hilarische overtuiging dat de ontvanger van dit materiaal echt denkt, dat u dit allemaal zelf gedaan heeft, of misschien zelfs denkt dat u eigenlijk slimmer bent als u eruit ziet.


Copyright © 2011 MWH. Alle rechten voorbehouden.